Ansatte team Bron

stalleidumstroa@gmail.com

Eli jobber som pedagogisk leder i Bukkspranget gårds- og naturbarnehage i 80%, hun har jobbet hos oss siden våren 2017.

Stilling: Pedagogisk leder

Daglig leder og avdelingsleder for småbarnsavdelingen. Er utdannet barnehagelærer med fordypning i nærmiljø, læring og ledelse, mentorutdanning/veiledning av nyudannede DMMH. Innovasjon Norge: Alkymisten, Ledermentor Nord og Fram. Master i barnehageledelse, DMMH.

Stilling: Daglig leder

Er eier, vaktmester og vikar. Oddbjørn driver gården barnehagen bruker, han er vaktmester i barnehagen, fjøsgruppeansvarlig og barnehagens egen spillmann.

Ansatte team Dagrenning

Ansatte team Gledi